سایت های مفید پژوهش
1. سایت تبیان شبکه پایگاه های قرآنی جهان اسلام
پارهای از آنچه در این شبکه نورانی خواهید یافت:
1- دسترسی به صفحات اصلی و فرعی فهرست جامعی از پایگاههای قرآنی جهان اسلام
2- دسترسی به منابع طراز اول قرآنپژوهی
2. سایت حوزه نت www.hawzah.net/per/q/qdefa.asp`EURL=start/qstart.htm
معرفي اجمالي پايگاه :پايگاه حوزه نت شامل بخش هاي متنوع اي است که صفات شخصي محققان ، دانشنامه ، حديث و دانشنامه جديد با مباحثي در علوم عقايد و بخش هاي متنوع ديگري است.
مرکز پشتيباني کننده: مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي
محتواي قرآني پايگاه : بخش قرآني پايگاه شامل علوم قرآني ، دايره المعارف قرآني ، تفاسير ، مقالات قرآني ، قرآن و هنر و مانند آن است.
3. پایگاه الشیعه www.al-shia.com
4. پایگاه اطلاع رسانی مرکز فرهنگ و معارف قرآنی www.maarefquan.com
معرفی: پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن دفتر تبلیغات اسلامى حوزه علمیه قم در سال 1366 شمسی با نام مرکز فرهنگ و معارف قرآن و با هدف گسترش فرهنگ و معارف قرآن و دفاع از حقانیت آموزه هاى آن شكل گرفت و با نگاهى كاملاً نو به عرصه هاى تفسیر، ترجمه و موضوعات قرآنى، به جهت دهى فعالیت هاى قرآنى در حوزه علمیه قم، کمک شایانی کرده است. این پژوهشکده وظایفى همچون تأمین منابع و اسناد قرآنى، طبقه بندى و سازماندهى معارف قرآنى، تدوین فرهنگ نامه ها و دائرة المعارف هاى متنوع قرآنى، پدیدآوردن تفاسیر گوناگون، پاسخگویى به پرسشهاو شبهات و شناسایى کمبودها و نیازها در عرصه فرهنگ قرآنى را بر عهده گرفته است و هم اکنون به عنوان یکی از بزرگ ترین مراکز قرآن پژوهی کشور شناخته می شود.
پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن که از زیرمجموعه های پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی است و در سال 1395 از مرکز به پژوهشکده ارتقاء یافته است، با توجّه به شرح وظایف خود، دارای اهداف وگروه های پژوهشی مختلف می باشد.
5. پایگاه اطلاع رسانی غدیرwww.ghadeer.org/qoran/qoran.html
معرفی: اين پايگاه داراي بخش هاي متعددي است که شامل قرآن ، حديث ، پيامبران ، امامان ، علوم سياسي و مانند آن است
مرکز پشتيباني کننده: مركز اطلاع رسانى غدير
محتواي قرآني پايگاه : بخش قرآني آن شامل تفاسير نمونه و الميزان ، نمونه ، تفسير سوره حمد امام خميني (ره) ، تفسير جوان آقاي متوسل ، و چند تفسير ديگر چند جلدي و تک جلدي چون تفسير نور حجت الاسلام قرائتي و تفسير تسنيم آيت الله جوادي آملي است.
6. پایگاه پارس قرآن
معرفی: پايگاه پارس قرآن، پايگاه تخصصي قرآن است که به موضوعات و مباحث قرآني اختصاص يافته است.
محتواي قرآني پايگاه : پايگاه تخصصي قرآن شامل چند ترجمه قرآن ، مقالات قرآني ، موضوعات قرآني ، نرم افزارهاي قرآني است.